LAAT JE ELKE WEEK VERRASSEN!

BLOEMEN

img

BLOEMENABONNEMENT

U kiest voor gemak, maar wilt toch regelmatig verse bloemen bezorgd hebben bij u thuis, bij een familielid of op uw werkadres? Dat kan bij Bloemrijke Verleiding; u heeft de mogelijkheid om een bloemenabonnement te bestellen en te laten bezorgen. U kunt kiezen uit verschillende bloemenabonnementen en opties met maximale flexibiliteit.
Interesse? Neemt u dan vrijblijvend even contact op via ons contactformulier of belt u even op telefoon 0348 424782.
img

WORKSHOPS

Bent u een creatief type? Bloemrijke Verleiding biedt diverse workshops zoals een cursus bloemschikken voor zowel beginners als gevorderden. U krijgt het bloemschikken onder de knie, geniet van een gezellig middagje of avondje uit en komt thuis met een zelf vervaardigd bloemstuk.

Het schikt altijd
Misschien is uw interieur thuis strak en modern en denkt u aan een artistieke, doch klassieke creatie. Of bent u in een uitbundige bui en gaat u voor felle kleuren in een verrassende compilatie? Welke stijl u ook verkiest: onze collectie potten, bloemen en materialen bieden de ruimte hiermee te spelen. Het doel tijdens de workshops is eenvoudig: uw creatieve talenten naar boven brengen. Dit onder het genot van een kopje koffie of thee, een heerlijke versnapering en vooral: heel veel lol.
Ook een origineel cadeau idee om een creatief cadeau te geven! Bloemrijke Verleiding organiseert ook regelmatig in-company workshops voor bedrijven en instellingen. Informeert u bij ons naar de mogelijkheden.
cross