DE WINKEL

ONZE WINKEL

Stap binnen bij Bloemrijke Verleiding in Woerden en raak geïnspireerd: de kleurenzee van bloemen, het trendy interieur en de exclusieve potten en glaswerk van Despots en Dutz doen de tijd even vergeten. Neemt u eens rustig de tijd om ons assortiment bijzondere potten en vazen te bekijken. Laat ons enkele verrassende suggesties doen voor uw gelegenheid. Zo werken wij tevens met natuurlijke, onverwachte materialen om tot een eigentijdse en unieke creatie te komen. Niets is te gek bij Bloemrijke Verleiding!

Afgestemd op de actuele wensen van klanten en de laatste trends, is Bloemrijke Verleiding in Woerden het antwoord op al uw bloemendromen. Hier wordt de tijd genomen om die dromen te realiseren – tot in de puntjes.  Maak kennis met de nieuwste trends in bloemen, planten en potten en vazen. Ook voeren wij een exclusieve collectie zijdebloemen die wij op creatieve wijze verwerken in elk gewenst boeket of bloemstuk. Omdat wij Fair Flowers Fair Plants (FFP) bloemist zijn kunt u bij ons ook terecht voor duurzaam gekweekte bloemen.

icon

Melanie, eigenaresse.
Mijn uitdaging zit in bloemwerk maken voor onze bruidsparen.

"Trouwen is een speciaal moment.
Ik word vrolijk van tevredenheid en vertrouwen".

Melanie Schulte

Eigenaresse

icon

Sjanie,
Het is voor mij een uitdaging om met onze bloemen en exclusieve producten elke keer iets moois neer te zetten.

"Mijn hobby is mijn werk".

Sjanie Den Hertog

Bloembindster

icon

Malou,
Het mooiste van ons vak vind ik het vertrouwen krijgen van onze klanten!
Wij creëren iets voor een speciale gelegenheid.

" Ik ben altijd op ontdekkingsreis, voor mij is alles haalbaar".

Malou van der Burg

Bloembindster

icon

Hester, het leukste is dat elk product mij inspireert om wat mee te maken.

"Creatieve mensen maken geen rommel, maar hebben overal ideeën liggen".

Hester Bregman

Bloembindster

img

TROUWEN

Bloemrijke Verleiding is uitgegroeid tot de bruidsspecialist van de regio en biedt bruidsboeketten, corsages, autostukken en complete bloemendecoratie van de trouw- en/of feestlocatie. Heeft u een idee of laat u zich graag inspireren? Neemt u dan even contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
img

DESPOTS

Bloemrijke Verleiding biedt een mooie collectie exclusief voor Woerden e.o. van de het verrassende merk Despots. Dit inmiddels internationaal vermaarde merk biedt een groot assortiment aan kwalitatieve en artistieke potten en vazen. De collecties worden in eigen beheer vormgegeven en ontwikkeld en worden regelmatig vernieuwd. U vindt bij Bloemrijke Verleiding dan ook een steeds wisselende collectiepotten en vazen van dit topmerk.
img

DUTZ

Bloemrijke Verleiding vertegenwoordigt al enige jaren het bekende merk DutZ glaswerk. Het unieke is dat alles mondgeblazen en handgevormd is. Wat betekent DutZ? In het Nederlands staan de letters voor Durf Uitgesproken Te Zijn. DutZ wil uitdragen dat de collectie glaswerk bijzonder is en tot stand komt door het fascinerende ambacht van glasblazen. DutZ is onderscheidend. Ieder seizoen vindt u bij Bloemrijke Verleiding weer verrassende nieuwe series van DutZ.
"Een Bloemrijke Verleiding is voor elk moment..."

BRUIDSWERKEN GEMAAKT

173

EERVOLLE ROUWWERKEN

126

GLASWERK VERKOCHT

543

TEVREDEN KLANTEN

1003
img img
 • Recensies

  Op 23 mei 2014 zijn wij in kasteel Woerden getrouwd. Het bruidsboeket was veel mooier dan ik had kunnen bedenken en de corsages prachtig. In de trouwzaal keken we onze ogen uit naar de vijf gigantische vazen met prachtige bloemen.

  - KRISTY NIEUWPOORT-VONS

 • Recensies

  Jullie hebben een heel mooi rouwstuk voor ons gemaakt en ook nog persoonlijk afgeleverd. Grote klasse!

  - DANIELLE STELLENAAR

 • Recensies

  Super mooi gedaan melanie. We zijn ontzettend tevreden over de prachtige bloemen en de goede service. X

  - DAISY VLASMAN

 • Recensies

  fantastisch bruidswerk geleverd! dikke 10! nogmaals dank

  - Helen Gosman

cross